در کشور ایران انواع مربی های بسیاری وجود دارد که شما بارها و بارها تا به امروز نام آن ها را شنیده اید. این مربی های مطرح ایرانی که تا به امروز توانسته اند افتخارات بسیاری را کسب کنند، امروز موضوع اصلی مقاله ما خواهند بود. چند تن از این افراد در دسته گران ترین سرمربی های دنیا قرار دارند که این موضوع جای تعجب برای بسیاری دارد. با ما در این مقاله همراه باشید تا در کنار یک دیگر به صورت اختصاصی به بهترین سرمربی های ایرانی بپردازیم.
- همین حالا بر روی گزینه “ورود به وب سایت” کلیک کنید تا به بهترین سایت شرط بندی فوتبال ایرانی که بالاترین ضرایب را برای بازی فوتبال ارائه می دهد هدایت شوید.
بهترین سرمربی های ایرانی چه افرادی هستند؟
همان طور که اشاره کردیم، در ایران مربی های بسیاری وجود دارند که به عنوان بهترین ها از آن ها یاد می شود. در این قسمت قصد داریم به صورت اختصاصی ده نفر از بهترین سرمربی های ایرانی را به شما عزیزان ارائه دهیم. علاوه بر این موضوع با مراجعه به مقاله “۱۰ مربی برتر جهان” می توانید اطلاعات نسبتا خوبی نسبت به وضعیت فعلی دنیای ورزش کسب کنید.
حسین صادقیانی
حسین صادقیانی از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۰سر مربیگری تیم ملی ایران را بر عهده داشت. صادقیانی اولین سرمربی تیم ملی ایران بود که در سال ۱۳۲۰ منصوب شد و تنها در سه بازی با دو برد و یک باخت هدایت تیم را برعهده داشت. دستیار وی مصطفی سلیمی نیز جانشین وی بود. صادقیانی در سال ۵۸ به دلیل مربیگری در دو دیدار به کادر فنی بازگردانده شد. او هم چنین اولین ایرانی بود که برای باشگاه های خارجی بازی کرد و در تیم های R. Charleroi S.C و Fenerbahce SK بازی کرد.
محمود بیاتی
بیاتی بازیکن و سرمربی سابق تاج در سال ۴۵ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران منصوب شد و هدایت این تیم را در جام ملت های آسیا ۱۳۴۶ بر عهده گرفت. او پس از برگزاری مسابقات در اعتراض به رئیس وقت فدراسیون فوتبال ایران از سمت خود استعفا داد و زدراوکو رایکوف جانشین وی شد. او پس از چهار سال به تیم ملی بازگشت و در سال ۱۳۵۱ پس از استعفای محمد رنجبر دوباره به عنوان سرمربی منصوب شد.
پرویز دهداری
او در سال ۱۳۵۰ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال منصوب شد و در بازی های المپیک مونیخ مربیگری این تیم را برعهده داشت. این تیم توانست با موفقیت به مسابقات المپیک راه پیدا کند اما دهداری قبل از شروع مسابقات استعفا داد. او به دلیل اختلافاتی که با دستیارش محمد رنجبر داشت استعفا داد.
محمد رنجبر
رنجبر از سال ۱۳۴۷ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال ایران فعالیت خود را آغاز کرد و در سال ۷۰ به عنوان کمک مربی تیم ملی فوتبال انتخاب شد و مجدداً در سال ۱۳۵۰ توسط پرویز دهداری به این سمت برگزیده شد.
حشمت مهاجرانی
مهاجرانی کار مربیگری خود را از سال ۱۳۵۰ آغاز کرد. او دوران مربیگری خود را به عنوان مربی تیم ملی زیر ۲۳ سال ایران آغاز کرد. او در سالهای مربیگری خود فرصتهای زیادی به جوانان شهرهایی غیر از پایتخت داد و بسیاری از این جوانان از جمله نظری، برزگری، قاسم پور و پزشک به تیم ملی راه پیدا کردند.
علی پروین
در اواخر سال ۱۳۶۸ پروین سرمربی تیم ملی ایران شد. او قبلاً تجربه مدیریت باشگاه پرسپولیس را به دست آورده بود. در ابتدا با کسب مدال طلای فوتبال بازی های آسیایی ۱۹۹۰، محبوبیت او بیشتر شد، اما حذف زودهنگام از جام ملت های آسیا ۱۹۹۲ و ناکام ماندن از راهیابی به جام جهانی ۱۹۹۴ به قیمت کار او تمام شد. او در سال ۱۹۹۳ برکنار شد و استانکو پوکلپوویچ جایگزین او شد.
محمد مایلی کهن
وی پس از کسب نتایج خوب در تیم ملی فوتسال، پس از استعفای استانکو پوکلپوویچ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد. او در جام ملت های آسیا ۱۹۹۶ سرمربی این تیم بود و در رده سوم قرار گرفت.
امیر قلعه نویی
قلعه نویی در ۲۶ تیر ۱۳۸۵ به عنوان جانشین برانکو ایوانکوویچ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران منصوب شد. پس از پایان یک چهارم نهایی در جام ملتهای آسیا ۲۰۰۷، قلعه نویی در اواخر سال به عنوان سرمربی تیم ملی به میدان رفت. ایران در ضربات پنالتی مغلوب کره جنوبی شد. قلعه نویی پس از بازی به دلیل تعویض دروازه بان درست قبل از شروع بازی به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
علی دایی
در ۲ مارس ۲۰۰۸ IRIFF به طور رسمی علی دایی را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی منصوب کرد. دایی پس از باخت در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰، پس از بازی از سمت سرمربیگری برکنار شد. در حالی که بازیکنان جدید زیادی مانند غلامرضا رضایی و احسان حاجی سفی را معرفی می کردند، تیم دایی اغلب در مورد اینکه چه کسی به یک مسابقه دعوت می شود دچار اختلاف بود. همچنین بسیاری از منتقدان گلزنی تیم دایی و ضعف حل نشدنی دفاع میانی را از دلایل سقوط او عنوان کردند.
افشین قطبی
مایلی کهن تنها سه هفته پس از معرفی به عنوان سرمربی، به سردمدار اختلافات شدید بین خود و باشگاه استقلال تبدیل شد. مدیر امیر قلعه نویی. این امر منجر به استعفای مایلی کهن از سمت مدیریت تیم ملی توسط IRIFF شد. او در ابتدا نتایج ضعیفی در بازی های دوستانه داشت و سپس توانست به جام ملت های آسیا ۲۰۱۱ راه یابد و آرام آرام نتایج را بهبود ببخشد.
عکس بهترین سرمربی های ایرانی را در کجا مشاهده کنیم؟
برای مشاهده کردن عکس های این دسته از مربیان مطرح ایرانی، بهترین روش مراجعه به انواع سایت های معتبر و یا کمک گرفتن از اینستاگرام آن ها می باشد. از این طریق می توانید به راحتی در کنار مشاهده کردن عکس های این افراد، اطلاعات بسیار خوبی نیز از این افراد به دست آورید. هم چنین می توانید از انواع سایت های معتبر نیز در این زمینه کمک بگیرید.
آدرس پیج اینستاگرام بهترین سرمربی های ایرانی چیست؟
همان طور که اشاره کردیم، بسیاری از مربیان ایرانی مطرح اینستاگرام دارند. اگر قصد دارید به سراغ پیج های سرمربی های مطرح ایرانی بروید، کافیست تنها به سراغ اپلیکیشن اینستاگرام رفته و سپس اقدام به جست و جو در آن جا کنید. معمولا صفحات طرفداری بسیاری برای آن ها وجود دارد. صفحه ای که دارای تیک آبی است، صفحه رسمی این مربی ها می باشد.
بهترین سرمربی های ایرانی اکنون هدایت چه تیم هایی را بر عهده دارند؟
برخی از سرمربی هایی که در عنوان قبلی به شما عزیزان ارائه دادیم، متاسفانه در حال حاضر در قید حیات نیستند. برخی نیز که در حال حاضر در قید حیات هستند، مانند فرهاد مجیدی که هدایت تیم استقلال را بر عهده دارد، یکی از بهترین مربی های فوتبال می باشد. می توانید به اینستاگرام این فرد مراجعه کرده و سپس اقدام به مشاهده کردن عکس های این فرد از تمرینات تیم استقلال کنید.
بهترین سرمربی های ایرانی تا کنون چه افتخاراتی کسب کرده اند؟
این دسته از مربیان تا به امروز افتخارات بسیاری را کسب کرده اند. به عنوان مثال، اشاره کردیم که تا چه اندازه این مربیان توانسته اند در زمینه بازی های مختلف تیم ایران را به قهرمانی برسانند. آخرین افتخاری که برای این مربیان به وجود آمده است، حضور علی دایی در قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر می باشد که نشان دهنده این موضوع است که تا چه اندازه یک سرمربی می تواند جزء بهترین ها باشد.
بهترین سرمربی های ایرانی از چه سیستمی استفاده می کنند؟
بهترین سرمربی های ایرانی همواره از دسته سیستم هایی استفاده می کنند که می توانند به همراه آن ها تیم را به بهترین شکل ممکن رو به جلو هدایت کند. می توانید سیستم های ۳-۳-۴ و یا ۲-۳-۵ را در بین این مربی ها مشاهده کنید که بسیار مورد استفاده از این دسته از افراد قرار می گیرند. معمولا این سرمربی ها در مصاحبه های خود اشاره ای به این سیستم ها دارند که می توانید با مشاهده کردن آن ها از این موارد بهرمند شوید.
بهترین سرمربی های ایرانی چه حاشیه هایی داشته اند؟
همواره به دلیل این که این دسته از سرمربی ها طرفداران بسیاری دارند و جزء نام آشنا ترین افراد محسوب می شوند، حواشی بسیاری برای آن ها به وجود می آید. به عنوان مثال، درآمد بالای علی دایی همواره موردی است که برای او حواشی بسیاری را با خود به همراه می آورد. این شخص دارای یک خانه بسیار لاکچری می باشد که دستگیره های در این خانه از طلا است. همین موضوع باعث شده تا حاشیه های بسیاری وی به وجود آید.
دستمزد هر فصل بهترین سرمربی های ایرانی چقدر است؟
دستمزد های این دسته از مربیان موضوعی است که به صورت اختصاصی به آن ها پرداخته نمی شود، زیرا معمولا مربیان دستمزد های خود را به دور از اطلاع افراد و یا خبرنگاران قرار می دهند. اگر می خواهید در این زمینه بیشتر اطلاعات کسب کنید، به سراغ انواع پیج های خبری اینستاگرامی که پاپاراتزی هایی در این زمینه دارند بروید و از این طریق به مشاهده کردن این دستمزد ها بپردازید.
تا کنون چه مصاحبه هایی با بهترین سرمربی های ایرانی صورت گرفته است؟
با بهترین سرمربی های ایرانی تا به امروز مصاحبه های بسیاری انجام شده است. این مصاحبه ها به صورت حضوری، اینترنتی و یا رادیویی انجام شده است. اگر شما نیز جزء دسته افرادی می باشید که تا به امروز این مصاحبه ها را مشاهده نکرده اید و یا به هر دلیل قصد دارید دوباره آن ها را مشاهده کنید، بهترین روش استفاده از انواع سایت های معتبر مانند یوتیوب و یا آپارات می باشد. از طریق آپارات هم چنین می توانید این ویدیو ها را دانلود کنید.
کدام یک از بهترین سرمربی های ایرانی تا کنون از سمت خود اخراج شده است؟
در زمینه سرمربی های برتر ایرانی، مربی هایی وجود دارند که تا به امروز چندین بار اخراج شدند. یکی از انواع این مربی ها که بعد ها نیز به عنوان ضعیف ترین مربی ها هم نیز شناخته شد، خداداد عزیزی می باشد. دیگر مربی ها نیز به ترتیب پورموسوی، کریمی و فیروزی بودند که اخراج آن ها از تیم باعث صعود تیم به پله های بالا تر شد.
بهترین سرمربی های ایرانی در سال ۲۰۲۱ چه افرادی بودند؟
با نظر سنجی ای که در سال ۲۰۲۱ یا ۱۴۰۰ انجام شد، در این بین افرادی بودند که به عنوان بهترین های این سال انتخاب شده اند. این افراد به صورت کلی عبارت اند از، محمد ربیعی در تیم مس رفسنجان، امیر قلعه نویی در تیم گل گلهر سیرجان، یحی گل محمدی در پرسپولیس، جواد نکونام در فولاد خوزستان، فرهاد مجیدی در استقلال، محرم نوید کیا در سپاهان اصفهان.
سوالات متداول
به صورت اختصاصی از طریق انواع سایت های معتبر می توانید این عکس ها را مشاهده کنید.
بسیاری از این مربیان دارای صفحه شخصی در اینستاگرام هستند که با جست و جو نام آن ها می توانید وارد این صفحات شوید.
افرادی نظیر فرهاد مجیدی، محرم نوید کیا و یحی گل محمدی بهترین های سال ۲۰۲۱ می باشند.